Ik ben verhuisd: versie 2.0

Maandag was het zover.  Na de instuif van zondag was het tijdstip aangebroken om te verhuizen.  De omgekeerde richting van mijn verhuis eind maart 2013.  Het is een klein beetje een verbetering ten opzichte van mijn woongelegenheid de laatste 3 jaar.

Zetel: check ! Tv: check ! Pc een voorlopige plaats: check ! Slaapkamer in orde: check !
Zetel: check !
Tv: check !
Pc een voorlopige plaats: check !
Slaapkamer in orde: check !
Poezen vinden hun draai: check !

De komende dagen moet ik nog een hele boel prullen verhuizen, maar dat doe ik in beetjes.

5 thoughts on “Ik ben verhuisd: versie 2.0”

  1. Beste, dikke proficiat. Dat moet een goed gevoel geven, in je “eigen gemaakt” huis wonen. Hopelijk blijft je blog nog online, want ik heb er al veel waardevolle tips uitgehaald voor mijn eigen verbouwing.

  2. @Jan: dank u ! ik ben me nog aan het installeren, maar het is inderdaad een super gevoel !
    Mijn blog blijft nog lang online, zal terug wat meer over andere zaken beginnen zagen 😉

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.