Dressingkast als bureaukast

Ik heb mijn bureau/pc in mijn living staan, omdat ik van oordeel ben dat dit tegenwoordig deel uit maakt van de leefruimte.  Aangezien mijn living niet super groot is, moest ik nog wat kastruimte zien te vinden voor het opbergen van papieren, boekjes en ook van dingen die ik in de keuken niet kwijt kan.  Ik wilde een grote kast tot tegen het plafond die het grootste deel van de muur achter de bureau zou bezetten.  Maatwerk bleek niet goed overeen te komen met mijn spaarcavia.  Na lang zoeken naar iets dat mij aanstond, ben ik bij een winkel voor doe-het-zelvers terechtgekomen.  De naam begint met ‘Ike’ en eindigt met ‘a’.  Het doe-het-zelf gedeelte betreft het ontwerpen/samenstellen van de kast online, de onderdelen gaan zoeken in de winkel en het in elkaar vijzen van de kasten.  Bij het samenstellen kies je voor de kasten, en dan kan je zelf het aantal legplanken kiezen, aantal lades, en eventueel andere zaken (dan specifiek voor een dressing).  Je hebt ook de mogelijkheid om uit verschillende schuifdeuren te kiezen.

Drie afzonderlijke kastelementen…
… alles voor erin en de schuifdeuren.
Daar moet de kast komen.
Na een paar minuten(*) zitten de 3 kastelementen in elkaar. Twee kasten rechts zijn voor bureau materiaal, links is voor keukenzaken en andere.
Weer een paar minuten (*) later zitten de lades en legplanken erin.
De laatste minuten (*) waren nodig om de schuifdeuren eraan te krijgen.

(*) Ik heb de minuten niet exact geteld, maar ik ben er toch een 3-tal avonden mee bezig geweest.  Heel tevreden over de prijs/kwaliteit.  Alle onderdelen zijn ook op een zodanige manier gemaakt dat je er verschillende kanten mee op kan.  Aangenaam verrast hierdoor.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.