Wreed accident !!

Ik was er niet bij toen het gebeurde, maar de sporen van impact zijn duidelijk zichtbaar.  Geen bloed of pluimen te zien, geen kadaver, geen schade aan mijn infrastructuur (behalve het remspoor van die vogel welke achterbleef op mijn venster).  Ik heb veel foto’s moeten maken uit allerlei hoeken voor het duidelijk plakte op het digitaal medium.  Van dichtbij lukte het niet, vanop afstand en ingezoomd wel.

Of zou het mijn engelbewaarder geweest zijn die probeerde binnen te raken ?  Het is er al een week en ik leef nog, dus vermoedelijk niet…

Van binnenuit gezien
Van buitenuit gezien

4 thoughts on “Wreed accident !!”

  1. de gelijkenis met de lijkwade van turijn is treffend! Volgens mij probeert onzelieveneer u iets duidelijk te maken!! Alleen nog uitvissen wat precies 🙂

  2. Dat is een extra reden om mijn ramen niet meer te kuisen (niet dat ik dat al deed, ik heb schrik dat ze uit het rotte hout zouden vallen).

  3. Ik zit al heel het weekend met dit beeld in mijn hoofd, binnenkort in ons nief huis komen er ook grote ramen, we gaan aan een bosrand wonen en ben al aan het uitkijken naar stickers voor op de ramen te plakken, werken die stickers eigenlijk wel, en eigenlijk is het wel zonde van de ramen. Maar zo’n beeld wil ik toch niet echt tegen men raam hangen. Vorige week waren we de auto aan het wassen (tja moest er eens van komen) en plots vloog er een roodborstje tegen de openstaande auto deur. Helemaal van men melk men ventje gaan halen…. uiteindelijk vloog het terug weg… oef dus wat heb ik geleerd men was geen auto hahahaha en dus ook geen ramen bij het bovenstaand beeld in gedachte.

  4. @Lotte :

    Ik dacht dat vogels tegen een raam volgen omdat er binnen veel licht is, maar volgens ik zie op het internet is het door de weerspiegeling van het raam : ze denken dat ze daar verder in de natuur kunnen vliegen. Dat kan verklaren waarom er een tegen mijn venster vloog want het glas is maar 50 cm breed en donker binnen.

    Geen idee of die stickers werken. Als ik eens google op “raamslachtoffers”, komen die stikers meestal terug als oplossing. Op volgende link http://nl.yunomi.be/artikel/vogels-tegen-het-venster?page=1 stellen ze ook planten voor het raam zetten, of iets blinkends voorhangen als oplossing. De enige goede oplossing die ik kan bedenken is uw ramen witkalken 😉

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.