Zaaien : 2de poging

Door de zandgrond en de lange droogte van de voorbije maand is er van mijn eerste zaaipoging in open lucht niet veel terechtgekomen.  Rode biet : 3 plantjes kwamen boven, voederbiet : noppes, mais : 2 plantjes, ui gezaaid : noppes.

hier zouden bieten moeten staan...

Zoals in mijn vorige post vermeld heb ik vandaag die dingen opnieuw gezaaid, en deze keer zou het makkelijker moeten zijn om water te geven bij langere droogte.  Ik heb diepe (> 5 cm) gleuven gemaakt, en in de gleuven gezaaid (in tegenstelling tot de vorige keer waar ik een gleufje van 1 cm gebruikte om te zaaien).   Zo ziet het er nu uit (let ook op de cd aan het koordje met muziek van watervalletjes zodat het zaad zou denken dat het vochtig genoeg is (dat zou door de weerspiegeling de vogels moeten verjagen)) :

2de poging

Gelukkig doen mijn patatjes het relatief goed :

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.