Kwekker de kwek

In een kleine betonnen vijver in mijn voortuin zitten momenteel 2 kikkers. Deze laten zich regelmatig horen, alsook het zoontje van de buren.  Soms hoor ik die kleine van de buren kwèken, en dan antwoorden de kikkers.  Bizaar hé. Embetanter is dat die koter soms ook een handvol steentjes van mijn oprit pakt en gooit naar die kikkers.  Op den duur heb ik geen steentjes meer op mijn oprit, en een put vol keitjes.  Ik zal die kleine eens een djoef op zijn bakkes moeten geven, of zijn bakkes vullen met steentjes 😉

Enfin, ik maak er mij niet druk in, heb toch 2 schone fotokes kunnen maken van de kikkers…

3 thoughts on “Kwekker de kwek”

  1. Ja niets is vervelender dan alles te moeten verdragen van anderen hun gasten, hier ook ,altijd blijten voor nen niets amai ze ,kon ik er maar aan, maar dan zet ik soms het muziek luider, tegenwoordig de opvoeding? drie jaar en stelt al haar wetten en ze zeggen er niets tegen hé ,grrrrrrrrr

  2. als velke de klok moesten kunnen terugdraaien….. idd waar zit de opvoeding…. wij hadden nog respect naar ouders…vrienden familie…zelfs vreemden…. :od

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.