Herinnering aan mijn eerste poes Linux

‘t Is te zeggen, mijn eerste poes sinds ik alleen woonde.  Als ik klein was hebben we altijd katten gehad, maar na een paar jaar alleen in Gent te wonen, heb ik toch een poesje in huis genomen.  Hij was heel lief en aanhankelijk, maar als ik bezoek had, dan verdween hij tot het volk terug weg was.  Spijtig genoeg is hij 2 jaar geleden vlak voor mijn huis doodgereden…

4 thoughts on “Herinnering aan mijn eerste poes Linux”

 1. Hey Andy,

  Allereerst je hebt een mooie website, kheb hem volledig bekeken. Van je waterput tot je hele dierentuin, is de moeite. Om iets over de waterput te zeggen, wij hebben hier thuis op de boerderij voor de 2 nieuwe bewaarplaats waterputten moeten steken om et regenwater op te vangen. Er zat één van 15.000 liter en er moesten dus 2 bij komen van 20.000 liter. Om je een idee te geven hoe groot die kraan was om die putten te heffen: de hoogte van de rupsen kwamen aan men schouders en hij kon zeker 5 ton tillen. De put die hij maakte voor ze alle drie te plaatsen was 20 m op 10 m en 4 meter diep en deze moesten ook 1/3 gevuld worden met water. En om de putten met zekerheid te plaatsen hebben ze zowel onder als boven de putten een betonplaat gegoten van 10cm dik. Om iets over Linux te bevestigen. Mijn Vriendin heeft een kater (Tommy) van 5 jaar en als deze een stukje papier, karton of plastiek ziet dan is ie als de kipper erbij om daarop te zitten. Maakt hem niet uit hoe groot dat is, et mag 10cm op 10cm zijn, erop zal ie. En hij doet er alles voor om erop te kruipen, staart inclusief. Kzie dat Linux ook graag op karton lag en vraag me af of dat iets typisch is voor katten.

  Mocht je niet goed weten wie ik ben.. Ik was erbij op de verjaardag, vorig jaar van Maggy bij jou op de bbq.

  Nogmaals, mooie site!

  Groetjes Luc

 2. Die foto van Linux op de trap in het zonlicht is zo schoon…

  uitvergroten en aan de muur hangen Andy!

 3. Tja, ik wilde originele namen. Toch maar weinig mensen die de termen kunnen thuiswijzen. En toch draai ik Windows. Ik heb een tijdje Linux gedraaid, maar dan waren er regelmatig kleine probleempjes bij bestanden die op Windows op het werk gemaakt waren (MSOffice) en die ik wilde aanpassen thuis (Openoffice) of omgekeerd. Ook filmkes afspelen en problemen met codecs om die te openen (en andere kleine probleemkes) hebben mij doen zwichten om terug naar Windows te gaan. Maar op het werk onderhou ik wel 2 Linux serverkes voor het zwaardere rekenwerk. En als er nog poezen bijkomen heb ik nog massa’s namen uit die reeks die ik kan gebruiken 😉

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.