Mijn onbedwingbare goesting

Vorige week was het weer zover,  met blinkend oogskes word ik aangekeken, en die rondingen, daar kan ik toch moeilijk aan weerstaan hoor. De zonde is des te erger omdat het (vanaf vandaag te tellen) nog 45 keer slapen is voor de grote dag (*)  (**).  Ze zijn talrijk en gewillig, dus dagelijks gebruik ik er eentje om mijn driften (***) bot te vieren.  Spijtig voor het minder mooi gevormde exemplaar (lees : minder rondingen, platter vanboven(****)) dat op mij wacht , maar zolang de grote dag niet is aangebroken, dan blijf ik nog genieten van de aandacht van al die anderen…

(*) Sint-Maarten : 11 november

(**) Een groot deel van België is een beetje achter op de rest, en voor hen is het nog 69 keer slapen tot Sinterklaas op 6 december

(***) chocoladeverslaving

(****) chocoladetablet die in de kast ligt

1 thought on “Mijn onbedwingbare goesting”

  1. ik vermoed dat je dus niet wacht tot 6 december laat staan tot 11 november en waarschijnlijk ook niet eerst de achterkant opeet om langer naar het schone voorkant te zien 🙂

    Laat het smaken!

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.