Eindelijk ! Nu nog 35 dagen wachten…

De bouwvergunning voor mijn zwemvijver is goedgekeurd.  Jammer genoeg moet ik nu nog 35 dagen wachten om er te mogen aan beginnen.  16 november staat gemarkeerd op mijn agenda 😉  Misschien zal ik ondertussen al mijn boordstenen bestellen, en de grondwerker een offerte laten maken.

De vraag is dan natuurlijk of hij zal kunnen graven als het grondwater tamelijk hoog staat.  Momenteel staat het 1,7m diep, in de winter stijgt dit tot 1,5 m, en de vijver moet in het diepe gedeelte 1,8 m diep zijn.  Afwachten wat de grondwerker zal zeggen…  Misschien zal ik toch tot in het voorjaar moeten wachten om eraan te kunnen beginnen 🙁

1 thought on “Eindelijk ! Nu nog 35 dagen wachten…”

  1. Vrees er idd voor dat het dit jaar nie meer zal lukken, jammer, maar ale bezie het pos, volgende zomer kan je duik nemen in je eigen tuin samen met Nox 😉

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.