Het zijn bandieten

Vandaag mijn voorraad bieten (voor konijn en cavia’s) geoogst.  De opbrengst valt dik tegen.  De bieten zijn minder groot dan de vorige jaren door de droge maand juni, en daarbij komt nog dat een 20-tal bieten langs binnen leeggevreten zijn !  Telkens is via de wortel een gat gemaakt en op die manier een deel van de binnenkant tot op een millimeter van de schil verorberd…  Gevolg is dat ik maar één kruiwagen bieten heb, en de vorige jaren had ik er telkens 2 à 3.

half leeg, of halfvol ?
Van daar geraken die rotzakken in de bieten...

5 thoughts on “Het zijn bandieten”

  1. Geen idee wie het gedaan heeft. Ik zou gokken op woelmuis, maar een of andere kenner zal hier misschien wel het antwoord posten…

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.