De poezen en hun bezigheden

Als ik thuiskom, en ik ben nog maar aan de poort,  dan komen mijn 2 poezen direct naar buiten.  Ze volgen mij in de garage, naar het einde van de tuin, en ook direct terug mee naar binnen.  Overal waar ik ga komen ze achter.  En wat doen die beesten overdag als ik niet thuis ben ?  Yep : slapen !  En als ik wel thuis ben ?  Yep, dikwijls slapen.  Zo’n leven !!

Zzzzzzzzz
Zzzzzzzzz, zzzzzzzzz
Euuuhhh ?
Zzzzzzzz, euuuuh
Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Rrrrrrrr rrrrrr rrrrrr
Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

En laten we nog een minuut stilte houden voor muizenslachtoffer nummer 7.

3 thoughts on “De poezen en hun bezigheden”

  1. Zeer herkenbaar: slapen en eten doen die beesten. Alleen als ik ook naar buiten ga word ik gevolgd door de katten en de kippen. De onze zijn ‘s nachts wel veel buiten.

  2. De mijne wijken amper van mijn zijde in bed ‘s nachts. Eens gaan pissen en eten, en daar zijn ze terug.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.