Het kind in mij

Ongeveer een jaar geleden zat ik met 2 cavia’s in de wachtzaal bij de dierenarts.   Een vrouw die daar ook zat te wachten zei al lachend : “jij hebt kinderen zeker ?”, kijkend naar de cavia’s.  Ze was verwonderd dat mijn antwoord negatief was, dat ik gewoon cavia’s had voor mijn eigen plezier.  De onverwachte koters die er 6 weken geleden bijgekomen zijn, zijn dan uiteindelijk toch niet van eigenaar veranderd.  Mensen denken niet na voor ze zeggen dat ze een beestje willen hé, als het dan zover is, dan is de interesse over.  Maar goed, ondertussen is gebleken dat één van die twee koters een mannetje is, en heb ik die ook laten castreren.  Bijgevolg is er geen gevaar meer voor inteelt, en mogen de 2 kleintjes blijven.  Nu heb ik zes cavia’s, het kind in mij is content 😉  .  Ik ga de suggestie van Kristel om ze Tabasco (donkerste) en Wasabi  te noemen overwegen.

Mijn 6 cavia's knorrend en piepend als ze eten krijgen.

5 thoughts on “Het kind in mij”

 1. Hey Andy,
  moeilijk he, ne goeie naam vinden voor uw klein mannen.
  Misschien heeft er iemand nog andere ideeën?

  Nicole en Hugo?

 2. De gecastreede kan je misschien “sans-balles Oelek” noemen (ipv Sambal Oelek)

 3. Maar eigenlijk toch maar het best da de ‘normale’ toekomstige eigenars vd kleintjes, nog op tijd voor te laat was zich bedachten, … want wie weet wa was er anders mee gebeurd!
  Sommige mensen zijn ‘t niet waard om dieren te houden, gelukkig hebben ze nu een goede thuis, of beter gezegd kunnen ze nu blijven waar ‘t goed is ;o))

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.