2de baksel is gaar

Ook al deed ik nog zoveel moeite om de eitjes netjes te schikken in de broedmachine, die pasgeboren koters hebben er weer een zootje van gemaakt.  Opruimen is niet hun beste kenmerk.  Vandaag zijn er 9 eieren gekipt, eentje overleden, nog 1 ei te gaan (laat ik nog tot morgen in de broedstoof liggen).  Twee hadden er al een plons in het zwembad (onderste potje) gedaan, gelukkig was ik er op tijd bij.

Het mini-kiekenkot overhoop…
Dat is toch warm zulle, vlak onder die lamp !

4 thoughts on “2de baksel is gaar”

  1. Bijna allemaal hennetjes te zien aan de donkere kleur? Ik zie maar 1 licht gekleurd (=haantje).

    Wanneer kakmenten? 🙂

  2. @Tom : ik weet niet of het al zo duidelijk is aan de kleur van het pluis. De kak is aan het drogen 😉

  3. bij de niet gans opgedroogde is het nog niet duidelijk maar mij lijkt het ook een groot deel hennen te zijn. Veel succes

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.