Raar beest

Weet er iemand wat dit beest is ?

Wat is dat ?
Wat is dat ?

Het is het topje van de staart van Tony, een van mijn katten.  Ze is er een paar weken geleden mee in de zwarte verf om mijn funderingsmuren mee in te smeren, blijven hangen, en heeft dan de volgende dagen zelf het haar uitgetrokken tijden het wassen.  Raar zicht in ieder geval.  Ze heeft ook nog serieus klitten in haar haar van zich veel in het zand te wentelen rond mijn bouw.  En ze kan niet verdragen dat ik het probeer uit te knippen.  Na verschillende keren te knippen als ze lig te slapen krijg ik beetje bij beetje weg, maar er zitten nog serieuze klitten in.  Maar gelukkig hecht ze geen belang aan haar uiterlijk 😉

Klitten die ik niet mag uitknippen :-(
Klitten die ik niet mag uitknippen 🙁

1 thought on “Raar beest”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.