Miljaarde miljaarde miljaardedjue !

Ondanks al mijn inspanningen om de vos te slim af te zijn is hij er weer in geslaagd om mijn kippen te gebruiken als voorgerecht, hoofdschotel, dessert en tussendoortje… Ik heb een automatisch luik dat open en dicht gaat (zonsopgang/zonsondergang), een licht met timer in het kot gehangen zodat de kippen zeker binnen zitten als het luik dicht gaat (na zonsondergang).

Ik geraak ten einde raad. Volgens de foto’s die ik op mijn wildcamera heb, lopen de kippen al buiten rond 6u ‘s morgens want het is nu vroeg licht. De vos loopt dan blijkbaar ook nog rond omdat die minder schuw worden. Nu heb ik een extra timer besteld die ik op het automatisch deurtje kan zetten zodat ik een uur kan instellen wanneer het luik mag opengaan ‘s morgens. Ik zal ze voortaan maar om 8u buiten laten in de zomer. Hopelijk is de vos dan al weg. Het is geen troost, maar mijn overburen zijn deze week ook kippen en een konijn kwijt…

Een van de 3 laatste kippen die ik nog had.

1 thought on “Miljaarde miljaarde miljaardedjue !”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.