Ultrasoon vossen verjagen is waardeloos

In een vorige post over mijn kippen had ik het over een volgende poging om de vossen weg te houden met ultrasoon vossenverjagers. Bij deze weet ik nu ook dat dit niet werkt. Gelukkig nog geen kippen gevangen, maar de vos staat wel al een paar keer op mijn wildcamera, met de ultrasoon vossenverjager in de achtergrond. Ik had er direct 4 gekocht en verspreid geplaatst in mijn kippenplein.

Blinkende oogjes van vermoedelijk een vos, en de rode peil duid aan waar ultrasoon toestel hangt.
Duidelijk de vos !
De vos …
Vos
Weeral vos !

3 thoughts on “Ultrasoon vossen verjagen is waardeloos”

  1. foto 1 is volgens mij een kat of marter; ik denk eerder kat, lijkt hoger te poot dan marter

  2. Foto 1 is duidelijk een steenmarter lijkt me. Die komen alleen maar de eitjes vanonder de kippen uit pikken.

  3. @Jelle en Anne: ik denk ook dat het een marterachtige is, voor een kat is de staart precies te groot in verhouding met de rest.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.