Kikkers : zwijgen in de klas !

Ik denk dat de kikkers in de buurt (inclusief die in mijn voortuinvijvertje) voorlopig beter hun bakkes houden.  Gisteren zag ik de meester rondkijken wie er teveel noten op zijn zang had…

3 thoughts on “Kikkers : zwijgen in de klas !”

  1. mooie foto’s, jammer dat je de reiger zijn spiegelbeeld niet ziet in het water dat zou pas een sublieme foto zijn đŸ˜‰

    Maar toch een mooie foto eh!

  2. Lotte : leuk idee, ik had ze beter eerst gephotoshopt. De foto’s vind ik eigenlijk maar matig : reiger getrokken van achter het venster volledig ingezoomd met een basic toestel. Hij zat op het dak langs de overkant van de straat. Kikker : ook door het venster ingezoomd (die foto is voor mij wel ok).

  3. Andy, ik wilde geen afbreuk doen op de foto’s. Nu wetende dat ze achter het raam zijn getrokken vind ik ze heel goed mee vallen.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.