The killing fields continued…

In mijn vorige post over muizen heb je gezien dat ik 3 muizen heb kunnen vangen, maar het is blijkbaar nog niet gedaan.  De laatste 2 dagen heb ik er nog 2 gevangen, en de vallen staan nog steeds paraat.  Mijn poes Xandros loopt tegenwoordig enthousiast mee naar het kot in de hoop dat er weer iets in een val zit.

Voor de rest is het nogal stil, het grondwater zakt langzaam (vandaag stond het 112 cm diep),  veel valt er nog niet te doen in de tuin, mijn kontafdruk in mijn zetel wordt dieper en dieper…

6 thoughts on “The killing fields continued…”

  1. hey Andy!

    zelfs als ge niks te schrijven hebt, zijt ge nog grappig.

    Hoe was het golfslagbad?

  2. Centerparks was fun ! Een blauwe plek aan de onderkant van mijn ribben en wat schaafwonden van in de wildwaterbaan.

  3. @ meneer boerenerf : bedankt voor het aanbod, maar mijn plekske in de zetel is nu zo lekker warm 😉

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.