In mijn blootje

Een kleine drie jaar geleden heb ik een saunake gemaakt, dit jaar een zwemvijver aangelegd, en nu is het de ideale periode om beide te combineren.  Het begint frisser te worden, dus ideaal om in de sauna te gaan, en het water van de vijver is nog net te genieten (na de zonnige dagen vorige week) aan 19-20°C.  Het is ook al vroeger donker ‘s avonds, en dat is een ander voordeel : de buren kunnen mij niet zien als ik geen licht in de tuin aansteek.  Ideaal dus om direct uit de sauna in mijn blootje de vijver in te springen.  Zalig gewoon…

Yep, zoveel kunnen de buren van mij zien...

Het is een leuk gevoel dat alles vrij in contact komt met het water.  Als ik pas uit de sauna kom, is het lichaamsoppervlak om af te koelen iets groter, maar na een paar seconden in het koude water krimpt dit extra oppervlak weg tot verwaarloosbaar 😉

5 thoughts on “In mijn blootje”

  1. Andy, wanneer ik de hedendaagse beeldverwerkingssoftware loslaat op jouw fotootje krijg ik het volgende:

    _

  2. Wacht tot ze in de resto de één of de andere fluo-marker in uwen ambassadeur draaien, ge zult nogal blinken in de donker ….

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.