‘t Is binnen, nu bidden

Deze morgen mijn bouwaanvraag gaan indienen, alles volgens de regeltjes getekend, ben benieuwd of ik over 75 dagen een goedkeuring ga krijgen.  Ondertussen weet ik dat in deze stad de regeltjes niet voor iedereen gelijk zijn …  (zonder daarover uit te wijden)

3D : voor- en linkerkant met links de voordeur en 2 vensters
3D : voor- en rechterkant
3D : achterkant
Zo zal de buitenkant er uit zien.
Mijn toekomstige benedenverdieping…
Mijn half verdiep dat er zal bijkomen…

3 thoughts on “‘t Is binnen, nu bidden”

  1. Leuk alleen vind ik er vrij weinig vensters in, ale ja zo lijkt dat toch op tekening, als ik het mag zeggen e!

  2. Het is spannend nu dat de 75 dagen om zijn. Heb je al iets vernomen? Hoe komt het huis te staan. Schuine dak op het zuiden voor (zelfgemaakte!) zonnepanelen voor elektriciteit en warm water?

  3. @Marianne : het is blijkbaar geen 75 maar 105 dagen tijd die ze hebben om te antwoorden. Ze rekenen vanaf 10 december, dus 25 maart is de big Day. De voorkant is eigenlijk het zuiden. De zonnepanelen zullen nog een tijdje moeten wachten denk ik, tegen ik klaar ben met mijn huis delen ze die gratis uit in de winkel 😉

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.