Tussendoortjes

Aangezien ik sinds vorige zondag gedaan heb met vloeren, moet ik andere “hobby’s” zoeken in mijn bouw.  Er zijn nog veel dingen te doen, meestal prutswerkjes.  Dit weekend heb ik de buizen voor de kaka en pipi buiten aangesloten op de septische put die ik in 2010 vernieuwd had.

Aan het begin heb ik een T-stuk met schroefdop gestoken, zodat ik er ooit aan kan om bijvoorbeeld met de hogedrukreiniger de buis te reinigen.
Aan het begin heb ik een T-stuk met schroefdop gestoken, zodat ik er ooit aan kan om bijvoorbeeld met de hogedrukreiniger de buis te reinigen.
Die loopt recht naar de septische put, met een klein beetje helling op de buis.
Die loopt recht naar de septische put, met een klein beetje helling op de buis.
Binnen heb ik bij ongeveer de helft van de muren de onderste paar cm bepleisterd met water werende pleister. Dat is het strookje tussen de waterkerende laag en de vloer. Daartegen moet dan de plint komen.
Binnen heb ik bij ongeveer de helft van de muren de onderste paar cm bepleisterd met water werende pleister. Dat is het strookje tussen de waterkerende laag en de vloer. Daartegen moet dan de plint komen.

Update 25/10/2015 :

Dit weekend ben ik de hele tijd bezig geweest met lichtschakelaar steken, een onderdeel van elektriciteit leggen.  Gelukkig is Robin Moens nog eens komen helpen voor een dag, maar na 2 dagen heb ik nog steeds niet gedaan.  Zo’n prustwerk !

De laatste 14 dagen ben ik ‘s avonds bezig geweest met mijn rolluikkasten te isoleren.  Ook nogal prutswerk…

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.