De nieuwe man…

De “nieuwe man”, het bestaat blijkbaar ook bij de kiekens.  Ik was vanavond weer wat aan het spitten in mijn moestuin (na een paar dagen niets kunnen doen door bevroren grond).  De kippen zijn er dan natuurlijk als de kippen bij om wormkes te pikken.  Na een halfuurtje was de aandacht van de vrouwen aan het verzwakken,  maar de haan, alias “de nieuwe man” was des te aandachtiger : hij zag een regenworm, pikte die uit de grond en legde die voor hem neer.  Eventjes “kok kok kok” zeggen, en daar kwamen zijn twee vrouwen kijken.  Met zijn bek wees hij waar de worm lag, en een van de wijven werkte die naar binnen.  Eventjes later weer van dat, maar dan voor zijn andere sloerie…  Ooooohhhh zoooo lieeefffffffff !!!!!!!

Vooraleer Philippe Geubels en Jan Van Looveren van M!lf aan mijn deur staan om mijn haan Joske op zijn plaats te zetten : een minuut later was hij aan het iepe-iepe-iepe met een van zijn wijven, dus het is gewoon een versiertruc om ze tussen de pluimen te krijgen …

1 thought on “De nieuwe man…”

  1. Toch rap content he, zo’n kieken

    nog geen broedse hen?

    wij wachten vol spanning op de eerste kuikentjes!

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.