‘t Is binnen.

Deze morgen heb ik mijn aanvraag tot stedenbouwkundige vergunning voor mijn zwemvijver ingediend op de dienst stedenbouw.  Normaal ging ik dat pas volgend jaar doen, maar eenmaal een bouwvergunning goedgekeurd is, heb ik nog een jaar de tijd om eraan te beginnen, en als alles meezit, dan kan ik er in het najaar al aan beginnen, zodat het volgend jaar in het voorjaar af is.  Ze hebben nu 75 dagen de tijd (of 105 indien er een openbaar onderzoek moet komen) om het goed of af te keuren.  Wie weet hebben we komend jaar weer zo’n warm voorjaar, en dan kan ik er al direct van genieten (of hebben we de natste zomer ooit, en dan zal ik er ook van genieten zulle !).

Ik heb nog iets op mijn plan aangepast voor ik het indiende : ik heb de donker- en lichtblauwe zone omgewisseld, dus de kant bij het terras (waar het trapje zit) is 1,3 m diep, de verste kant 1,8 m.

1 thought on “‘t Is binnen.”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.